Felhasználónév: Jelszó: Elfelejtette a jelszavát?Regisztráció
Danube Institute
Magyar Fejlesztési Bank Zrt.
NKA
OTP Bank
Prima Prissima díj 2003
EEM
Príma-díj
Magyarország Barátai Alapítvány
Polgári Magyarországért Alapítvány
Batthány Alapítvány
NMI
Hungarian Review

Szerzők

Dávid Zoltán: lásd 1993. áprilisi számunkat.

D'Souza, Dinesh: a Princeton Egyetem Prospect című folyóiratának szerkesztője, a Millennium előtt c. JERRY FALWELL-életrajz szerzője.

Duray Miklós (1945, Losonc): geológus, író, politikus. Több ízben szenvedett börtönbüntetést a magyarság és a demokratikus jogok érdekében kifejtett tevékenységéért a szocializmus idején. 1990 óta az Együttélés Politikai Mozgalom elnöke.

Fábián László (1940, Zsenye): író, műfordító, az Iparművészeti Főiskola docense, az Új Magyarország főszerkesztője.

Dr. Gyökössy Endre (1913, Rákospalota): teológus, pszichológus. A Budapesti Református Teológiai Akadémián abszolvált. 1939-ben avatták lelkésszé. 1946 óta a pszicho-pedagógia díszdoktora. A Pszichiátriai Társaság tagja.

Jobbágyi Gábor (1947, Budapest): jogász, az állam és jogtudományok kandidátusa. 1982-től a Miskolci Egyetem Polgári Jogi tanszékének oktatója, 1987 óta docens. A Pacem in Utero Magzatvédő Egyesület társelnöke, számos tanulmánya, írása jelent meg a magzatvédelemről.

Mányoki Endre (1954, Budapest): a Kortárs szerkesztője.

Molnár Tamás (1921, Budapest): 1951-ben a Columbiai Egyetemen doktorált. Attól kezdve az Egyesült Államok több egyetemén is tanított, de mint vendégprofesszor a világ számos egyetemén tartott kurzusokat és előadásokat. Franciául, angolul és magyarul ír. Két kötete jelent meg Magyarországon: A hatalom két arca: politikum és szentség, valamint az Utópia, az örök kísértés.

Nyíri János: lásd 1993. márciusi számunkat.

Pethő Tibor: Lapunk külpolitikai szemleírója; lásd 1993. januári számunkat.

Sümegi György (1947, Kaposvár): Debrecenben magyar-történelem szakon, majd Budapesten művészettörténészként diplomázott. Muzeológusként, szerkesztőként dolgozott; a Művelődési és Közoktatási Minisztérium képzőművészeti főosztályának vezetője. Megjelent cikkei és könyvei zömmel a 20. századi magyar művészettel foglalkoznak.« vissza